Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο... ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΣΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 30.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!


Aπό το : Πρώτο Θέμα
Ντροπή και αγανάκτηση ένιωσαν τα μέλη της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών όταν ο πρόεδρός τους Θόδωρος Βενιάμης πρότεινε να «βοηθήσουν» την πατρίδα με «ψίχουλα». Αντιπροτείνουν, δε, να δώσει ο καθένας τους το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ Tην ώρα... 
που η Ελλάδα δίνει αγώνα οικονομικής επιβίωσης στη δυσκολότερη γι’ αυτήν περίοδο μεταπολεμικά, όταν όλοι αναζητούν στήριξη από τις υγιείς οικονομικές δυνάμεις και η ελληνική ναυτιλία και ο ελληνικός εφοπλισμός κυριαρχούν παγκοσμίως, ο πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κ. Θόδωρος Βενιάμης, προτείνει την… ελεημοσύνη με «ψίχουλα» ως μέτρο στήριξης του ελληνικού οικοδομήματος.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΕΕΕ πρότεινε στα μέλη της Ενωσης να συνεισφέρουν το... ιλιγγιώδες ποσό των 30.000 δολαρίων ο καθένας στον κρατικό προϋπολογισμό, αναφορικά με την προσπάθεια που γίνεται να αποφύγει η χώρα τη χρεοκοπία. 

Ωστόσο η πρωτοβουλία αυτή έχει προκαλέσει πολλά δυσμενή σχόλια μεταξύ των μελών της Ενωσης. Πολλοί είναι εκείνοι που υπογραμμίζουν ότι οι Ελληνες εφοπλιστές θα έπρεπε να κάνουν μια γενναιόδωρη προσφορά, έστω και ως συμβολική χειρονομία. Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η πρόταση Βενιάμη μπορεί να ευτελίσει τις όποιες σκέψεις για μια τέτοια κίνηση με μεγαλύτερα ποσά και να λοιδορηθούν οι εφοπλιστές-μέλη της Ενωσης. Οι ίδιοι αντιπροτείνουν ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατομμυρίου δολαρίων ανά εφοπλιστή. Σημειώνεται ότι ο εφοπλιστής κ. Θόδωρος Βενιάμης που τώρα κάνει αυτή τη «γενναιόδωρη» πρόταση, είναι ο ίδιος που ενώ ήταν μέτοχος στη διαφημιστική MASS, αποποιήθηκε των ευθυνών του φεσώνοντας Δημόσιο, εργαζομένους και media με αρκετά εκατομμύρια ευρώ και άφησε αβοήθητο να πτωχεύσει τον πρώην φίλο και συνεργάτη του κ. Τάσο Πηλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.