Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Μία πρόταση του Γιώργου που «τρέλανε» τη Σοσιαλιστική Διεθνή...

Τις... καινοτομίες που εισήγαγε στο ΠαΣοΚ, προσπάθησε να φέρει και στη Σοσιαλιστική Διεθνή ο Γιώργος Παπανδρέου, προτείνοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, η νέα εκλογή του προέδρου να γίνει από τη βάση!

Όπως ήταν φυσικό, η πρόταση του πρώην πρωθυπουργού, προκάλεσε ερωτηματικά αλλά και σκεπτικισμό, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσδιοριστεί η «βάση» στη Σοσιαλιστική Διεθνή αφού σε αυτή συμμετέχουν κόμματα από όλο τον κόσμο!

Ίσως βέβαια ο κ. Παπανδρέου να νόμιζε ότι βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και ότι απευθύνεται σε... κομματικό ακροατήριο...

Αναλυτικά γράφει ο «Bηματοδότης»:


«Κατάπληκτοι έμειναν οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Κόστα Ρίκα όταν άκουσαν τον κ. Γιώργο Παπανδρέου να προτείνει από το βήμα η νέα εκλογή προέδρου της Διεθνούς να γίνει από τη βάση(!). Όλοι διερωτήθηκαν πώς θα γίνει αυτό και ποια είναι η «βάση».

Ο κ. Παπανδρέου απάντησε την επόμενη ημέρα. Είπε ότι το καθένα από τα 162 κόμματα και οργανισμούς που συμμετέχουν στη Διεθνή θα διενεργήσει το Μάιο εκλογές στις οποίες θα ψηφίσουν τα μέλη και η φίλοι του.

Προφανώς ο κ. Παπανδρέου, αφού ολοκλήρωσε την ενδυνάμωση του ΠαΣοΚ με την εισαγωγή καινοτομιών όπως η συνεργασία της Ελλάδας με το ΔΝΤ, αποφάσισε να διαδώσει τις επιτυχημένες πρωτοβουλίες του στα υπόλοιπα σοσιαλιστικά κόμματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.