Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Οι γυναίκες που δεν ξέραμε πέρυσι

Αυτές είναι οι 16+1 πιο σέξι Ελληνίδες και ξένες που ‘φορτώσαμε’ φέτος στον σκληρό μας δίσκο.

Κάποιες θα τις ξεχάσουμε πριν γυρίσει ο χρόνος.

Κάποιες άλλες προβλέπουμε ότι θα είναι μαζί μας για πολλά, καυτά χρόνια ακόμη.

17, Pippa Middleton

H μικρότερη αδελφή της Kate ήταν το επίσημο ‘τσουλάκι’ του βασιλικού γάμου και ο πιο γαλαζοαίματος πόθος κάθε Αγγλοσάξονα. Προσωπικά, μόνο το όνομα με ενθουσιάζει. Άντε και κάποια upskirts.

16, Μαριάννα Καλλέργη

H 19χρονη πρωταθλήτρια του Muay Thai είναι η μοναδική από το Dancing on Ice που μας έκανε να σηκώσουμε με ενδιαφέρον το αριστερό μας φρύδι. Κρίμα που έφυγε νωρίς. Aκόμη πιο κρίμα που δέχτηκε να της γίνει on air πρόταση γάμου, αλλά όχι να φωτογραφηθεί σέξι.

15, Νικολέτα Ρωμανού

H πιο σέξι παρουσία των Playmate 2010 (και εξώφυλλο στο Playboy Αυγούστου 2010) μας κέρδισε με την ‘ερμηνεία’ της στο ‘Η φίλη της κόρης μου’ του Σειρηνάκη. Επιβεβαιώνοντας όλα τα καλά που ακούγονταν στην πιάτσα για την πάλαι ποτέ escort από την Ρουμανία. Περιμένουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία το sequel.

 

14, Nicky Whelan

Η 30χρονη σέξι Αυστραλή barista από το Hall Pass των αδελφών Farrelly αποτελεί προσωπική μου εμμονή. Στοιχηματίζω με όποιον θέλει για το πόσο μεγάλη σταρ θα καταλήξει να είναι. Αν και θα είναι σαν να κλέβω εκκλησία, ειδικά μετά την επερχόμενη συνεργασία της με τον Christopher Walken και το αναμενόμενο αεροπορικό θριλεράκι 7500.

13, Kat Dennings

H τρομακτική επιτυχία του sitcom 2 Broke Girls, όπου παίζει μια κυνική σερβιτόρα, έκανε πραγματικότητα τον χειρότερο εφιάλτη αυτής της λιλιπούτειας Νεοϋορκέζας (με το γαργαντουέ φυσικό στήθος). Δηλαδή την έκανε γνωστή. Μεταξύ μας, αν την έχεις δει έστω σε μια indie παραγωγή (προτείνω το Nick and Norah’s infinite playlist), ξέρεις ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να το αποφύγει.

 

12, Σεράινα Καζαμία

Η νικήτρια του δεύτερου και τελευταίου κύκλου του μακαρίτη Next Top Model μας θύμισε ότι υπάρχει απόδημος ελληνισμός και στην Ελβετία (από όπου και μας ήρθε). Το ότι διαθέτει συγκλονιστικό πρόσωπο, είναι εμφανές. Εκείνο που ποτέ δεν περιμέναμε ήταν οι γλουτοί από σίδερο που κουβαλάει μαζί της, ένεκα της προϋπηρεσίας της ως πρωταθλήτρια του squash.

 

11, Κατερίνα Σκουρλή

Μπορεί να κατέκτησε τον τίτλο της Miss Young το 2009, αλλά φέτος ήταν που αποφάσισε να ενηλικιωθεί στις φαντασιώσεις μας, με ένα μπαράζ σέξι φωτογραφήσεων (Nitro, Max, Status) που μας άφησε dazed and confused.

 

10, Δήμητρα Αλεξανδράκη

Το καταλάβαμε ότι ήταν ‘δικός μας’ άνθρωπος από την σκηνή που γλείφει την μπανάνα, κατά την διάρκεια μιας δοκιμασίας του Next Top Model. Και μετά ήρθαν οι φωτογραφήσεις που το επιβεβαίωσαν, ειδικότερα η λεσβιακή με την Nαιλά στο Playboy.

 

9, Μαρία Τσουρή

Αν και παντελώς άγαρμπη, το Dancing with the Stars έκανε την αγαπημένη μας πολίστρια γνωστή στο ευρύ κοινό. Αυτό είχε τα καλά του (φωτογραφήσεις), αλλά και τα κουλά του (μεταξύ άλλων μάθαμε ότι είναι ζωγράφος).

8, Emilia Clarke (Game of Thrones)

Η 1η σεζόν του Game of Thrones, επίσημο tv κόλημμα του ONEMAN, δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολη για την 24χρονη Αγγλίδα που υποδύεται την βασίλισσα των Δράκων. Ο αδελφός της την πούλησε σε ένα αλογοαφέντη, ο οποίος την έκανε δική του στην μέση της στέπας. Και μετά την ‘δάμαζε’ όσο πιο συχνά μπορούσε. ΟΚ, στο τέλος έκανε ρελάνς. Αλλά η ουσία είναι αλλού. Ότι όλοι μας ψάχναμε να βρούμε ποια είναι.

7, Zooey Deschanel

Δεν το παίζουμε ψαγμένοι, αλλά την ξέρουμε και την λατρεύουμε εδώ και επτά χρόνια. Αν δεν είναι καθόλου ντροπή να παραδεχτείς ότι την πρωτοείδες φέτος, ως πρωταγωνίστρια του sitcom New Girl. Το σημαντικό είναι να συμφωνήσουμε ότι η Zooey, με τα τεράστια μπλε μάτια, αποτελεί το πιο χαριτωμένο ξωτικό που δέχτηκε ποτέ να σταθεί μπροστά από μια κάμερα.

 

6, Jennifer Lawrence

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν την έχεις δει στο Winter’s Bone του 2010 (για το οποίο τσίμπησε και μια Οσκαρική υποψηφιότητα) ή τα Like Crazy, Beaver και X-Men το 2011. To 2012 έρχεται η πρώτη ταινία της τριλογίας Hunger Games (φαντάσου κάτι σαν Twilight, αλλά όχι ξενέρωτο) στην οποία πρωταγωνιστεί. Και θα την μάθεις για τα καλά. Θες δεν θες.

5, Ηλιάννα Παπαγεωργίου

To κορίτσι από την Πάτρα στην οποία έδωσαν -εκτός συναγωνισμού και τηλεοπτικής κάλυψης- τον τίτλο της Μις Ελλάς 2011 βρέθηκε στην short list για Μις Υφήλιος. Τελικά δεν κέρδισε τον τίτλο, αλλά κατοχυρώθηκε ως η επόμενη Ελληνίδα top model.

 

4, Λάουρα Νάργιες

Η φετινή χρονιά της ανήκει, αφού όλοι για εκείνη μιλάνε. Είτε με την καλή (για να σχολιάσουν την φωτογένειά της), είτε με την κακή (για να κράξουν τα σπαστά ελληνικά της). Ειδική μνεία ότι ξεκίνησε την χρονιά ως tech nerd στο Escape της ΕΤ1, για να καταλήξει συμπαρουσιάστρια του Θέμου στο Όλα.

3, Kate Upton

Rookie of the year στο Sports Illustrated, πρωταγωνίστρια στις διαφημίσεις της Guess και δυο ρόλοι (στο Tower Heist και το The Three Stooges). Και όλα αυτά πριν καν κλείσει τα 19 της. Αρχίζεις να συνειδητοποιείς το πόσο σημαντική πρόκειται να γίνει η Kate στην ζωή σου;

 

2, Amber Heard

Η Τεξανή bisexual με την τρέλα για τα Magnum 357 και τις Mustang, έκανε φέτος το πέρασμα στο mainstream. Τόσο δίπλα στον Nicholas Cage στο Drive Angry, όσο και στον Johhnie Depp στο Rum Diaries. Κρίμα που και οι δυο πάτωσαν εισπρακτικά. Αυτό όμως δεν αλλάζει την εξαιρετική γνώμη που έχουμε για εκείνη, τον χαρακτήρα της και τις ανατομικές της λεπτομέρειες.

1, Rosie Huntington Whiteley

Δεν είναι εύκολο να μας κάνει να ξεχάσουμε κάποιος την –ατάλαντη αλλά καυτή- Megan Fox. Αλλά η Αγγλίδα super model το κατάφερε από το πρώτο καρέ του Transformers 3. Ναι, είναι η πιο σέξι γκόμενα στον πλανήτη. Αν δεν πιστεύεις εμάς, ρώτα τον Jason Statham που την χαίρεται σε καθημερινή βάση.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.