Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Δύο επιστολές έστειλε και ο ΓΑΠ σε δανειστές και Ευρωπαίους ηγέτες

Δύο επιστολές έστειλε και ο ΓΑΠ σε δανειστές και Ευρωπαίους ηγέτες Μπορεί να άργησε, αλλά έστειλε δύο επιστολές τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ανέμενε να κάνει πίσω ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και να στείλει την σχετική επιστολή προς τους πιστωτές μας, έστειλε χθες δύο δικές του επιστολές.
Μια προς τους δανειστές μας (ΕυρωπαϊκόΣυμβούλιο, ΕΚΤ, Κομισιόν και ΔΝΤ) και μια προς τους 26 ευρωπαίους ηγέτες της ΕΕ για την οποία συνεργάτες του προϊδέαζαν ότι είναι «πολιτικό κείμενο». Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επιστολές αυτές αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας αλλά και στην απόφαση του για δημοψήφισμα την οποία αιτιολόγησε ως μέσο πίεσης για να δεχθεί η ΝΔ να συμμετάσχει στην κυβέρνηση συνεργασίας. Σε λίγη ώρα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και οι δύο επιστολές ΓΑΠ

Αύριο, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του, ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει μετά τη 1 το μεσημέρι συναντήσεις, στο γραφείο του στη Βουλή, με τους Γιάννη Ραγκούση, Παντελή Οικονόμου και Φώφη Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.