Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η Ελλάδα ποτέ (;) δεν πεθαίνει‏


Η Ελλάδα ποτέ (;) δεν πεθαίνει‏Στις 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη διαδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος. Ήταν η αντίδραση του λαού στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.
Αποτέλεσμα: το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε, η πλατεία καταστράφηκε ακόμα μια φορά, καταστήματα πυρπολήθηκαν, το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη έγινε πάλι χώρος εκτόνωσης.

(Γιατί όχι; Μήπως καταλαβαίνουμε πια τί σημαίνει στρατιώτης; Πόσο μάλλον όταν είναι και άγνωστος!)
Και το χειρότερο; Είχαμε έναν νεκρό!!!
Ακολούθησαν κατηγορίες μεταξύ των κομμάτων της Αριστεράς περί προβοκάτσιας, η Αστυνομία απολογήθηκε ότι δεν μπορούσε να εισχωρήσει στον κορμό της διαδήλωσης (γιατί τί άλλο μπορούσε;;;) και το ΚΚΕ, με τον φόβο μήπως θεωρηθεί αστικό κόμμα, αρνήθηκε την άποψη ότι με τον όγκο του ΠΑΜΕ προστάτευσε το κτήριο της Βουλής.
Τελικά, όλο αυτό είναι πολύ ωραίο υλικό για τις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν στους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς για κάμποσες ημέρες και νύχτες.
Τα χειρότερα, όμως, έγιναν μέσα στη Βουλή. Οι διαφωνούντες του ΠΑΣΟΚ, αφού απέδειξαν πόσο ΠΑΣΟΚ είναι, τελικά ψήφισαν «ναι». Συγχρόνως, απέδειξαν και πόσο τρέμουν μη χάσουν την έδρα τους, αφού αν είχαν πολιτική σοβαρότητα και, κυρίως, ψυχή θα έπρεπε να παραιτηθούν.
Και για αυλαία έχουμε το καλύτερο.
Τσίπρας: «Έχετε επιβάλλει ομερτά».
Βενιζέλος: «Είστε τζάμπα μάγκας».
Αυτά. Και εις ανώτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.