Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Έρανος για Πάγκαλο στη Ρόδο...




Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου φαίνεται πως "άγγιξαν" τους κατοίκους της Ρόδου. Αποφάσισαν έτσι να κάνουν έρανο στη λαϊκή αγορά (δείτε βίντεο) και να συνδράμουν στο "χαράτσι" που δεν είναι σε θέση να πληρώσει.

Με το χιούμορ να παραμένει βασικό στοιχείο στις ζωές μας, οι... κάτοικοι της Ρόδου, έβγαλαν δίσκο για να καταθέτουν τον οβολό τους.


"Ο κύριος Πάγκαλος δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι", γράφει χαρακτηριστικά το μήνυμα που έχει τοποθετηθεί στο δίσκο, όπως μαθαίνουμε από ρεπορτάζ του newskosmos.com.

Αυτό για να αποφύγει τη φυλακή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, καθώς, όπως ανέφερε, δεν πρόκειται να πληρώσει το υπέρογκο χαράτσι.

Άλλωστε από τη στιγμή που εμφανίστηκε αλληλέγγυος με τους πολίτες σε ό,τι αφορά το ειδικό τέλος ακινήτων, σημειώνοντας ότι κατανοεί τις όποιες αντιδράσεις, δεν θα μπορούσαν να μην του συμπαρασταθούν αντίστοιχα και εκείνοι με τη σειρά τους.

Εκτός όμως από τους κατοίκους της Ρόδου, δεδομένου ότι δεν πρόκειται για ένα ευκαταφρόνητο ποσό, οι Έλληνες έχουν ενωθεί και μέσω Facebook, δημιουργώντας τη σελίδα "Δημόσιος έρανος για τα ακίνητα του Πάγκαλου".

Η σελίδα στήριξης στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, αριθμεί μέχρι στιγμής 420 fans.

"Ας κάνουμε κάτι...να σώσουμε από την φυλακή τον Πάγκαλο! Το άδικο χαράτσι του Βενιζέλου δεν μπορεί να το πληρώσει...του λείπουν 7.500 ευρώ! Ελάτε να σώσουμε τα ακίνητά του...δεν πρέπει να τα πουλήσει! Για κάθε like θα συγκεντρώνονται 10 λεπτά του ευρώ...για μας δεν είναι τίποτα! Για εκείνον όμως είναι πάρα πολλά (δυσβάσταχτα!) τα 7.500 ευρώ...Δώστε και σώστε τον Πάγκαλο! FREE TEO!!!", σχολιάζει ο διαχειριστής της σελίδας.

"S.O.S !!!!Να τον βοηθήσουμε βρε παιδιά τον φτωχό!!! Δεν έχει στ' αλήθεια να πληρώσει!!! Τα έχει βγάλει όλα τα λεφτά στο εξωτερικό!!!", σχολιάζει άλλος χρήστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.