Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



Να μην πληρώσουν τους έκτακτους φόρους κάλεσε τους πολίτες ο Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ. «Να μην πληρώσουν τώρα την εισφορά, όχι μόνο γιατί είναι άδικη, αλλά γιατί είναι εξοντωτική. Να μην πληρώσουν...
το άδικο τέλος των ακινήτων, αυτή τη βαριά φορολογία και να μην πληρώσουν τους τοκογλύφους. Να οδηγήσουν την Ελλάδα σε μια παύση πληρωμών, η οποία μπορεί να είναι στο τέλος-τέλος καλή και για την Ε.Ε. που πρέπει να κινηθεί από τη δική της πλευρά, αλλά είναι και από εμάς απαραίτητη».
Ο κ. Αλαβάνος εκτίμησε ότι τα αριστερά σχήματα δεν ανταποκρίνονται στον ρόλο τους και κάλεσε τα κόμματα της Αριστεράς να φύγουν από τη Βουλή και να βγουν στο πεζοδρόμιο.
«Δεν θα έπρεπε να είναι η Αριστερά στη Βουλή. Θα έπρεπε να είναι στο Σύνταγμα. Στο δρόμο. Να απονομιμοποιήσει αυτή την κατάσταση. Πιστεύω όμως, ότι η ζήτηση και η ανάγκη που έχει και κόσμος που δεν έχει ψηφίσει ποτέ την Αριστερά ή προέρχεται και από τη Δεξιά, θα υπερισχύσει. Και θα μας δώσει αυτό το πολιτικό υποκείμενο που χρειάζεται η χώρα, εναλλακτικό στις πολιτικές Παπανδρέου ή Σαμαρά που ακολουθούνται σήμερα», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.