Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Προσοχή με το Nurofen Plus...



"Υποπτεύονται δολιοφθορά... 
Η βρετανική φαρμακοβιομηχανία που παρασκευάζει το Nurofen Plusαποφάσισε να αποσύρει το παυσίπονο αυτό από την αγορά της Βρετανίας μετά την ανακάλυψη ότι ψυχοτρόπα φάρμακα και φάρμακα κατά της επιληψίας συσκευάστηκαν σε κουτιά του Nurofen Plus. 
"To... 
Nurofen Plus αποσύρθηκε", ανακοίνωσε η φαρμακοβιομηχανία Reckitt Benckiser. 
"Οι καταναλωτές παρακαλούνται να παραδώσουν τα κουτιά του Nurofen Plus στα κοντινότερα φαρμακεία τους γιατί σε πέντε κουτιά του παυσίπονου βρέθηκαν άλλα φάρμακα", επισημαίνεται στην ανακοίνωση. 
"Υποπτευόμαστε δολιοφθορά και συνεργαζόμαστε με την αστυνομία για να βρούμε τους υπεύθυνους", διευκρινίζεται στην ανακοίνωση. Στην οποία προστίθεται πως σταμάτησε αμέσως η διανομή του φαρμάκου. 
Περίπου 250.000 κουτιά Nurofen Plus κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα βρετανικά νοικοκυριά, σύμφωνα με την φαρμακοβιομηχανία. Η αστυνομία του Λονδίνου επιβεβαίωσε την διεξαγωγή έρευνας. 
Η απόφαση της απόσυρσης του Nurofen Plus από την αγορά ελήφθη όταν οι αρμόδιες βρετανικές αρχές ενημέρωσαν την εταιρία πως σε ορισμένα κουτιά του παυσίπονου βρέθηκε το φάρμακο Seroquel XL, που χορηγείται σε περιπτώσεις σχιζοφρένειας και διπολικής διαταραχής. 
Σύμφωνα με την Reckitt Benckiser, δύο άνθρωποι πήραν κατά λάθος τα φάρμακα αυτά, αλλά δεν παρουσίασαν προβλήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.