Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Sendeasy.gr: Η πλατφόρμα που φέρνει την επανάσταση στις μεταφορές



Το Sendeasy.gr είναι μία ιδιαίτερα σύγχρονη πλατφόρμα, όπου ο ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία μεταφορά ή μετακόμιση, μπορεί να αναρτήσει τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει. Η ανάρτηση είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη και γίνεται μέσω εξειδικευμένων φορμών που εξυπηρετούν όλες τις κατηγορίες μεταφορών.

Αφού εισάγει και υποβάλει τα στοιχεία που αφορούν τη μεταφορά του, δηλαδή τα αντικείμενα του, τον τόπο παραλαβής και παράδοσης, αλλά και τις βολικές για αυτόν ημερομηνίες, ο χρήστης, έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία ανάρτησης της μεταφοράς.

Οι μεταφορείς μπορούν να αναζητήσουν τις καταχωρημένες μεταφορές πολύ εύκολα και στοχευμένα, αφού παρέχει φίλτρα αναζήτησης ανά κατηγορία μεταφοράς, ημερομηνίες, διαδρομές, αλλά και λέξεις κλειδιά. Επίσης για κάθε νέα μεταφορά που καταχωρείται στο www.sendeasy.gr και που ανήκει σε μία από κατηγορίες που εξυπηρετούν, οι μεταφορικές εταιρείες ειδοποιούνται αυτόματα μεσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου (e-mail), έτσι ώστε να είναι έγκαιρα ενήμερες για τις εργασίες που μπορούν να αναλάβουν. Οι μεταφορείς καταθέτουν online τις προσφορές τους για τις μεταφορές που τους ενδιαφέρουν και επικοινωνούν με τους υποψήφιους πελάτες τους μέσω του συστήματος επικοινωνίας που παρέχει τοwww.sendeasy.gr.

Ουσιαστικά συμμετέχουν σε online δημοπρασίες μεταφορών, όπου ο καταναλωτής τελικά επιλέγει τον μεταφορέα που τον ικανοποιεί.



8 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσα υπηρεσία με σκοπό την ανάδειξη των πρακτορείων μεταφορών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.