Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

Μια ακόμη σελίδα στην ήδη χρυσή ιστορία της έγραψε η Εθνική γυναικών του πόλο κερδίζοντας την Κίνα με 9-8 στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στη Σαγκάη. Η ελληνική ομάδα είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ, πανηγυρίζοντας έτσι μια τεράστια νίκη στο κατάμεστο από 18.000 θεατές «Νατατόριουμ».
Η Εθνική πόλο γυναικών αποτελεί τη μοναδική ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που έχει κατακτήσει Ολυμπιακό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μετάλλιο!
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ (ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ): 2-2, 0-2, 4-4, 2-1
Τα γκολ:
ΚΙΝΑ: Πινγκ Λιου 2, Γι Γουάνγκ 2, Τζιν Χε, Φέι Τενγκ, Γιουτζούν Σουν, Ντονγκλούν Σονγκ
ΕΛΛΑΔΑ: Ρουμπέση 3, Ασημάκη 3, Μανωλιουδάκη, Μελιδόνη, Λιόση

 

Δύο ελληνίδες στην κορυφαία επτάδα

Δύο ελληνίδες βρέθηκαν στην κορυφαία 7άδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Σαγκάης! Ο λόγος για την Ελενα Κούβδου και την Αντιγόνη Ρουμπέση!
Η τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας κόσμου Ελένη Κούβδου και η Αντιγόνη Ρουμπέση κέρδισαν επάξια τις ψήφους των εκπροσώπων του τύπου, οι οποίοι πάντως ανέδειξαν πολυτιμότερη παίκτρια, όχι κάποια από τις πρώτες, αλλά την Κινέζα Χουανχουάν Μα!
Από κει και πέρα την κορυφαία επτάδα συμπληρώνουν η Κινέζα Γιατίνγκ Σαν, η Ρωσίδα Εκατερίνα Προκόφιεβα, η Ιταλίδα Ρομπέρτα Μπιανκόνι και η Ισπανίδα Μπλάνκα Χιλ, η οποία αναδείχθηκε και πρώτη σκόρερ με 25 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.