Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ, ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΟΜΕ: Στα όρια εθνικής προδοσίας η πλήρης αποκρατικοποίηση ΟΤΕ


Με μια ανακοίνωση που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, η Ομοσπονδία Εργαζομένων στον οργανισμό δηλώνει ότι δεν θα παραδώσει τον ΟΤΕ στα ιδιωτικά συμφέροντα και καλεί τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς να αντιδράσουν, αφού «η ανοχή είναι συνενοχή».
Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ προειδοποιούν ότι ο χθεσινός αποκλεισμός του διοικητικού μεγάρου του Οργανισμού είναι μόνο η αρχήΟι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ προειδοποιούν ότι ο χθεσινός αποκλεισμός του διοικητικού μεγάρου του Οργανισμού είναι μόνο η αρχήΟι εργαζόμενοι, που κατέλαβαν χθες το μέγαρο του Οργανισμού στην Κηφισίας για πολλές ώρες, έκλεισαν το πρωί και την κάθοδο της λεωφόρου, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα. Παράλληλα άλλαξαν το πλάνο των κινητοποιήσεών τους, αφού αυτό είχε εκδοθεί πριν από την αποστολή του εγγράφου από τον Γ. Παπακωνσταντίνου προς την D.Τ.
Ετσι η 3ωρη στάση εργασίας που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 2 Ιουνίου, μετατράπηκε σε 24ωρη πανελλαδική απεργία, ενώ την ίδια μέρα στη 1 μετά το μεσημέρι θα γίνει και συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο 4 Ιουνίου με συμμετοχή στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και δεύτερη 24ωρη την Πέμπτη 9 Ιουνίου με συλλαλητήριο.
Οι συνδικαλιστές του ΟΤΕ προειδοποιούν με ανακοίνωσή τους ότι ο χθεσινός αποκλεισμός ήταν μόνο η αρχή και δηλώνουν ότι θα προβούν και σε άλλες τέτοιες αιφνιδιαστικές ενέργειες. «Μία μέρα πριν από την κρίσιμη συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο, αφνιδιαστικά και ύποπτα, η κυβέρνηση απέστειλε επιστολή στην D.Τ. για την ολοκληρωτική πώληση του ΟΤΕ. Γι' αυτό κι εμείς προχωρήσαμε στην κατάληψη του διοικητικού μεγάρου. Τους κρυφούς και φανερούς αυτουργούς του εγκλήματος που συντελείται τους παραδίδουμε στην κρίση της κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.