Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΤΟΥΣ 92 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ


Στους 92 έφτασαν οι νεκροί το πενθήμερο των αντικαθεστωτικών κινητοποιήσεων στην Αίγυπτο, με βάση ιατρικές πηγές. Παραιτήθηκε η κυβέρνηση υπό την πίεση των αναταραχών. Παραμένει στη θέση του ο πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ. Ο επικεφαλής των...
μυστικών υπηρεσιών, Ομάρ Σουλεϊμάν, ορκίστηκε αντιπρόεδρος, και πρωθυπουργός ο υπουργός Αεροπορίας, στρατηγός Αχμάντ Σαφίκ.

Δώδεκα άτομα σκοτώθηκαν αργά σήμερα το βράδυ σε σκληρά επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών στην πόλη Μπένι Σουέιφ νοτίως του Καϊρου, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να επιτεθούν σε ένα αστυνομικό τμήμα στην πόλη αυτή που απέχει 140 χιλιόμετρα από την αιγυπτιακή πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να χρησιμοποιήσουν πυρ για να τους απωθήσουν και να προκαλέσουν το θάνατο 12 εξ αυτών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές και πηγές ασφαλείας συνολικά 92 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην πενθήμερη εξέγερση κατά του καθεστώτος του προέδρου Μουμπάρακ, ενώ χιλιάδες έχουν τραυματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.