Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Έβδομη ημέρα απεργίας πείνας για τους 237 μετανάστες


Για έβδομη ημέρα συνεχίζουν την απεργία πείνας οι 237 μετανάστες που μεταφέρθηκαν από τη Νομική Σχολή στο κτίριο της οδού Πατησίων και Ηπείρου.
Μέσα στο κτίριο βρίσκονται μόνο 133 μετανάστες, αφού στον χώρο των 200 τ.μ. δεν χωρούν άλλοι. Οι υπόλοιποι 104 εγκαταστάθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου, σε σκηνές, σύμφωνα με τον Πέτρο Γιώτη, από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης προς τους απεργούς πείνας.
Ο Πέτρος Γιώτης καταγγέλλει ότι δεν άνοιξε καμία άλλη αίθουσα για τη στέγαση αυτών που είναι στο προαύλιο, ενώ υπάρχουν αίθουσες και στο ημιυπόγειο και στον πρώτο όροφο του κτιρίου

Αναφορικά με την πρόταση της Πρυτανείας της Νομικής για μετεγκατάσταση των απεργών μεταναστών σε άλλο κτίριο την πλατεία Κάνιγγος, ο Π. Γιώτης δήλωσε ότι οι απεργοί πείνας συμφωνούν, υπό την προϋπόθεση αυτός ο χώρος να αποτελέσει και το χώρο της μόνιμης εγκατάστασής τους, μέχρι το τέλος της απεργίας πείνας.

Τέλος ο Π. Γιώτης ανέφερε ότι έχει αυτή τη στιγμή δημιουργηθεί κάποια εμπλοκή με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου και δεν έχει προχωρήσει το ζήτημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.