Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΛΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Υπέρ της συνεννόησης των δυο μεγάλων κομμάτων, σε αντίθεση με το Αντώνη Σαμαρά, τάσσεται με άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο αντιπρόεδρος τηςΝέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
«Πρέπει να αντιληφθούμε ότι με την πολιτική αυτή, η πτώχευση για τη χώρα μας, με τη μορφή της αναδιάρθρωσης του χρέους, είναι προ των θυρών. Είναι επίσης βέβαιο πως μια δύσκολη κατάσταση όπως αυτή που διαμορφώνεται στη χώρα μας το τέλος του 2010,...
αλλά και αυτή που προαναγγέλλεται για το 2011», τόνισε ο Δ. Αβραμόπουλος, καλώντας την κυβέρνηση να παραδεχτεί ότι δεν πέτυχε τους στόχους της.
Η εθνική συναίνεση προϋποθέτει για τον ίδιο μια νέα πολιτική πρόταση και ζητά ως πρώτο βήμα για την επίτευξή της τον ορισμό της επόμενης βουλής ως αναθεωρητικής.
«Το πολιτικό σύστημα δε μπορεί να μένει αδιάφορο ή να κωφεύει» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι αυτές τις ώρες κρίνεται από κόσμο αυστηρά αλλά δίκαια. «Η ενεργός αποχή στους δυο γύρους των εκλογών ήταν το προειδοποιητικό σήμα πριν από το ηχηρό χαστούκι προς όλους», τονίζει χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.