Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τον αντικομμουνισμό της ΕΡΤ

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το σημερινό δελτίο του ΚΚΕ, δεν πρόκειται για φάρσα:

Με ένα κατάπτυστο ντοκιμαντέρ παραγωγής της, αντάξιο των γκαιμπελίσκων που την διευθύνουν, η ΕΤ1, δίχως να πρωτοτυπεί, εμφάνισε το βράδυ της Κυριακής την ιστορία με το κεφάλι κάτω. Αγαπητό θέμα της -ποιος άλλος;- ο Στάλιν, τον οποίο η ΕΤ1 εμφάνισε ως συνεργάτη του Χίτλερ στην εκπαίδευση της Γκεστάπο, στην παράδοση χιλιάδων Εβραίων στο γερμανικό κράτος για να αποσταλούν στα κρεματόρια, στην άρνηση του Στάλιν -άκουσον, άκουσον- να αποδεχθεί την αντιχιτλερική συμμαχία, στην υιοθέτηση από Σοβιετικούς αξιωματικούς του ναζιστικού χαιρετισμού και άλλα. Ακόμα, τα εκατομμύρια παιδιά - ζητιάνους που η Σοβιετική αστυνομία δολοφονούσε μόλις συμπλήρωναν τα δώδεκα χρόνια τους.

Για την αντικομμουνιστική φρενίτιδα της κρατικής τηλεόρασης, το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον αρμόδιο για την ΕΡΤ υπουργό. Κάνουν μεγάλο λάθος αν νομίζουν ότι μπροστά στις εκλογές θα...

...αλιεύσουν ψήφους με τέτοιες χυδαιότητες, κάνουν λάθος αν πιστεύουν ότι με τον αντικομμουνισμό θα συγκαλύψουν τη βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζουν υπέρ της πλουτοκρατίας.

Ο αντικομμουνισμός πρέπει να γίνει ένα ακόμα κριτήριο για καταδίκη της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των αναχωμάτων τους. Κριτήριο για να βγει το ΚΚΕ αποφασιστικά ενισχυμένο από τις κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.