Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Σε ρίξη οδηγείται το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσαπία


Έχει γραφτεί από Γεώργιος Πρατζί,κος


ΝΕΑ της Μεσσαπίας

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και έγινε, σε "ρήξη" οδηγείται το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσαπία μ’ αφορμή τις υποψηφιότητες εν όψη Δημοτικών Εκλογών τον Νοέμβριο. Η υποψηφιότητα Καλαβρή λειτουργεί ως επιλογή της μεγάλης πλειοψηφίας τόσο των εγγεγραμμένων όσο και των υποστηρικτών του Κυβερνόντος Κόμματος. Ακόμη και στελέχη όπως ο Γ. Λαφαζάνης που η πλευρά Μπουροδήμου "έδινε" ως υποψήφιο διαχώρησαν τη θέση τους, με δηλώσεις τους και σ’ εμάς, δίχως όμως να προσδιορίσουν το τι θα πράξουν στο μέλλον.

Έντονες είναι οι πιέσεις και σε άλλα πρόσωπα που έχουν πάρει θέση υπέρ του Δημάρχου Διρφύων, ακόμη και απ’ το οικογενειακό τους περιβάλλον να μη στηρίξουν την υποψηφιότητά του αλλά να τοποθετηθούν σε "Μεσσαπιώτικη" επιλογή!
Ακόμη και στη ΛΑΡΚΟ, "προπύργιο" του κ. Μπουροδήμου λόγω συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ο ίδιος θα ήθελε καθώς αρκετοί τοποθετούνται πλέον ανοιχτά απέναντι του και στρέφονται στην "Μεσσαπιώτικη" επιλογή.
Στα Ψαχνά η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει, τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση, τις υποψηφιότητες τόσο του κ. Καλαβρή και σε μικρότερο ποσοστό του κ. Ψαθά, μη ξεχνώντας όπως χαρακτηριστικά λέγεται τον αγώνα του κ. Μπουροδήμου για συνένωση με την Ν. Αρτάκη και την έδρα του Δήμου εκεί!
Προβληματισμό επίσης δημιουργεί και το γεγονός ότι την ώρα που ο κ. Μπουροδήμος δεν "περπατάει" στα Ψαχνά και παίζει το "παιχνίδι" με τα Δ.Δ. του Δήμου μας και με συνδικαλιστές της ΛΑΡΚΟ και λίγους της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, οι Ψαχνιώτες έχουν … "φυσήξει" για τα καλά στον Δήμο Διρφύων δίνοντας στα ίσα μάχη για "κλείδωμα" συνδυασμού!
Ο "περίπατος" Μπουροδήμου, έτσι τον χαρακτήριζε πριν δύο μήνες συνδικαλιστής της ΛΑΡΚΟ, εξελίσσεται σε μαραθώνιο και "αγκομαχητό" και όλα τώρα αρχίζουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.