Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Γενική απεργία στις 5 Μαΐου Σε συλλαλητήρια καλούν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ


Παγώνουν ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας την Τετάρτη 5 Μαΐου, καθώς απεργία έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα που αναμένεται να φέρει η ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης. Εν τω μεταξύ, συλλαλητήριο πραγματοποιούν αυτή την ώρα στα Προπύλαια οι δημόσιοι υπάλληλοι, ύστερα από κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ.
Φωτογραφία αρχείουΦωτογραφία αρχείουΗ Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί με ανακοίνωσή της τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στο σημερινό συλλαλητήριο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ έχει ως εξής:
"Η προσφυγή της κυβέρνησης στον μηχανισμό στήριξης και το ΔΝΤ σηματοδοτεί νέα βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων και νέα υποβάθμιση της κοινωνίας. Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.
Την κρίση δεν πρέπει να την πληρώσουν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία αλλά οι έχοντες και κατέχοντες.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζομένους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/4/2010 στις 6:30 μ.μ. στα Προπύλαια
Ο αγώνας των εργαζομένων αποτελεί την μόνη ελπίδα για την απόκρουση αυτών των πολιτικών για μια άλλη πορεία της χώρας.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.