Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Δεν αντέχεται ο Αβραμόπουλος



Παρακολούθησα για λίγα λεπτά την πρωινή παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην εκπομπή του Αυτιά και ειλικρινά εξοργίστηκα

Ο Αβραμόπουλος εκπροσωπεί για μένα τη χειρότερη μορφή του Έλληνα πολιτικού.Ημιμαθής, υποκριτικά ευγενής και λάτρης των εντυπώσεων μιλούσε το πρωί για τη νέα εποχή της Νέας Δημοκρατίας, για το νέο πολιτικό σύστημα κτλ.

Τον ακούς και νομίζεις ότι απευθύνεται στο κοινό μιας άλλης χώρας που έχει ζήσει εντελώς διαφορετικά πράγματα από όσα έζησε η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες!

Ο άνθρωπος που δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την κατηφόρα του ΕΣΥ, ο άνθρωπος που διέλυσε ολοκληρωτικά τα νοσοκομεία και παρήγγειλε εκατομμύρια εμβόλια κατά της νέας γρίπης χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, κάνει κήρυγμα στα κανάλια για τις δομές που θα πρέπει να έχει το "νέο" πολιτικό σύστημα και η "νέα" Νέα Δημοκρατία!

Αν υπάρχει σε αυτόν τον τόπο η στοιχειώδης λογική, δεν μπορεί στο νέο πολιτικό σύστημα να πρωταγωνιστούν τύποι όπως ο Αβραμόπουλος! Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να είναι Νο2 στη Νέα Δημοκρατία όταν έχει αποδειχθεί δεκάδες φορές ανίκανος και αναξιόπιστος! Μην βιάζετε τη λογική μας!

Μαζέψτε τον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.