Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τι ζήτησα; Μια Λουξ...



Κάθε φορά που πηγαίνω στην Πάτρα, αγοράζω πάντα πορτοκαλάδες Λουξ οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει και πανελλαδική φήμη.

Η Λουξ είναι μια από τις σημαντικότερες επαρχιακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα κι αποτελεί κόσμημα για την τοπική κοινωνία της Αχαϊας.

Εταιρίες όπως η ΛΟΥΞ, η ΕΨΑ, ο Όλυμπος κι άλλες πολλές κρατούν σήμερα ζωντανή την επαρχία κι αξίζουν την υποστήριξη όλων μας.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Στο κυλικείο του ΚΤΕΛ της Πάτρας δεν υπήρχε ΛΟΥΞ. Μόνο Fanta! Προφανώς ο ιδιοκτήτης θα είχε κάνει κάποια συμφέρουσα συμφωνία με τον προμηθευτή ο οποίος θα του επέβαλε να διαθέτει μόνο προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας. Θα μου πείτε "και τι έγινε;"

Έγινε! Για μένα αυτό αποτελεί ένα μικρό παράδειγμα της ελληνικής παθογένειας, ακόμα κι αν ακούγεται σε κάποιους απλοϊκό. Εκνευρίστηκα το ίδιο με τότε που πήγα στην Τήνο και το λιμάνι δεν είχε στέγαστρο και καθόμασταν στον ήλιο σαν μαλάκες μαζί με δεκάδες ξένους τουρίστες. Εκνευρίστηκα το ίδιο με τότε που πήγα να επισκεφθώ τη Μονή Δαφνίου και μου είπαν ότι θα παραμείνει κλειστή για άγνωστο χρονικό διάστημα.Βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.