Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Νοσταλγοί του Χάους



Χώρο στο Πρώτο Θέμα βρήκε ο γνωστός-άγνωστος επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμαςόπου με άρθρο του ξεσπάθωσε κατά τουΙερώνυμου τον οποίο και κατηγορεί για διάλυση της Εκκλησίας και για άλλα φαιδρά.

Ο Τζούμας δεν είναι τυχαίος στο χώρο τηςΕκκλησίας. Η τελευταία απόφαση του Χριστόδουλου πριν αναχωρήσει για το Μαϊάμι ήταν ο διορισμός του Σ. Τζούμα στη θέση του διευθυντή στρατηγικής επικοινωνίας της ΜΚΟ«Αλληλεγγύη». Το 2004 ο αρχιεπίσκοπος είχε ζητήσει την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., αλλά δεν εισακούστηκε. Τελικά υποψήφιος ήταν στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, στην Α' Πειραιώς, αλλά απέτυχε να εκλεγεί. Ο Σ. Τζούμας, εκτός από συνταξιδιώτης του αρχιεπισκόπου σε κάποια από τα ταξίδια αναψυχής, υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επικοινωνιακής και Μορφωτικής Υπηρεσίας της Ιεράς Συνόδου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η "Αλληλεγγύη" είναι για την Εκκλησία ότι η υπόθεση της Siemens για το πολιτικό σύστημα. Στη χώρα λοιπόν που ανθεί το παράλογο, άνθρωποι όπως ο Τζούμας  ....εμφανίζονται ακόμα δίχως θράσος και μας παραθέτουν απόψεις όπως αυτές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.