Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Παράθυρο για εμπλοκή Νεοδημοκρατών στο σκάνδαλο Siemens άφησε ο Γ. Μανώλης




Ανοιχτό άφησε ο Γιάννης Μανώλης, το ενδεχόμενο εμπλοκής στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο σκάνδαλο της Siemens. Διευκρίνισε, πάντως, ότι μιλά για μεμονωμένα πρόσωπα και όχι για για το κόμμα. Την Τετάρτη η Βουλή θα δώσει το «πράσινο φως» για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, η οποία θα αναζητήσει τις πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων».

"Η περίπτωση της Siemens περισσότερο αφορά το ΠΑΣΟΚ παρά τη Ν.Δ., διότι πρέπει να αποδείξει το ΠΑΣΟΚ τι έκανε τα λεφτά που πήρε ο κ. Τσουκάτος. Το 90%, τουλάχιστον της υπόθεσης Siemens αφορά το ΠΑΣΟΚ και θα έλεγα ότι μπορεί ένα 10% να αφορά και τη Ν.Δ. Στελέχη, δηλαδή, κάποια μέλη, όχι ως κόμμα. Εχει ξεκαθαριστεί αυτό, να μην παρεξηγηθώ", δήλωσε ο τέως βουλευτής και νυν γραμματέας Συνδικαλιστικού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. "Η Ν.Δ. δεν έχει να φοβηθεί τίποτε", πρόσθεσε.

Όσον αφορά στην ευχαριστήρια επιστολή Καραμανλή προς τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σημασία της. Είπε ότι δόθηκαν εξηγήσεις (μέσω κύκλων που πρόσκεινται στον τέως πρωθυπουργό) και υποστήριξε ότι υπήρξε μια «βιομηχανία» τέτοιων επιστολών.

Αναφερόμενος στον νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Γ. Μανώλης τόνισε ότι "ο Αντώνης Σαμαράς είναι πανίσχυρος στη θέση του προέδρου της Ν.Δ. και κανείς δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.