Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

…..Θα το φάμε το φαΐ μας



Άραγε, για πόσο ακόμα, η γνωστή οικογένεια της Αραβαντινού (και όχι μόνο. Από σπίτια κι άλλο τίποτα) θα εξακολουθεί ακόμα, να μας ταλανίζει;
Η Ν.Δ. τον έκανε επίτιμο, για να…..πατρονάρει συνεχώς την κόρη τους; Η πολιτική του αγωγή ( που να τη βρει, αλήθεια ) αυτό του υπαγορεύει; Αν και ηττημένη, να προσπαθεί με δόλιους τρόπους να την πατρονάρει, σαν άλλη….άντε μην πώ.
Ας αράξει ο κύριος επίτιμος, στις συνταξάρες του, στα φράγκα που μαζεύει από το ίδρυμά του, στα όσα μάσησε, από τον έρημο αυτό τόπο, στα 70 χρόνια της ενασχόλησής του με την πολιτική….Και προπαντώς στα 90 βάλε του. Και ας μας αφήσει πλέον ήσυχους. Ο κόσμος, για μια φορά ακόμα, με την ετυμηγορία του έδειξε, πως ούτε αυτόν θέλει, ούτε και την Ντορούλα του.
Ας ρουφήξουν πλέον το αυτό τους και ας αφήσουν τη χώρα να αναπνέει.
Αλλά και οι διάφοροι δημοσιογράφοι, ας πάψουν πια να δίνουν βήμα προβολής σ’αυτόν τον γκαντέμη, που κάθε τρεις και λίγο κάνει την επανεμφάνισή του, με….σοφιστικέ ύφος, για να υπονομεύει πονηρά, τον Αντώνη Σαμαρά…
Φθάνει ρε παιδιά η υπονόμευση….
Αφήστε τον στη ναφθαλίνη του, να απολαύσει τα πλούτη του, όσο περιθώριο ακόμα έχει….Μην τον βγάλετε στα ¨ παράθυρα¨ και πουντιάσει…. Παρά μια μούντζα δάχτυλα, αγγίζει τα 100 του.
Τέτοια υπέρ - αιωνόβια γκαντεμιά, έχετε ξαναδεί;
Αφήστε τον παιδιά….Σας παρακαλούμε. Μην μας τον εμφανίζετε κάθε τρεις και λίγο, στις οθόνες μας. Θα είμαστε καλά παιδιά και θα το….φάμε το φαΐ μας.
Μην μας τρομάζετε, με τέτοιους εφιάλτες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.