Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

6 σχόλια:

  1. Ενας εργαζόμενος της ΛΑΡΚΟ28 Ιανουαρίου 2010 στις 12:37 μ.μ.

    Συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ,πρός τιμή σας που δημοσιεύετε και την αντίθετη αποψη.
    Συνάδελφοι της ΔΑΚΕ ,καλά κάνετε και πιέζετε την σημερινη Κυβέρνηση για να δώσει λύσεις για το μεγάλο πρόβλημα της ΛΑΡΚΟ.
    Για να γίνετε ομως πιστευτοί ,οτι σας ενδιαφέρει το μεροκάμματο και το αυριο της ΛΑΡΚΟ θα πρέπει πρώτα να βγείται ανοικτα΄με δημόσια ανακοίνωση και να καταδικάσετε την Κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ η οποία καταλήστευσε την ΛΑΡΚΟ ,την απαξίωσε και αν δεν ειχαν προκυρηχτεί οι εκλογές θα ειχε ξεπουληθεί.
    Θα πρέπει επίσης να δικαιολογήσετε και την δική σας στάση ,σαν ΔΑΚΕ , τότε που λεηλατούσαν την εταιρία, εσείς τί ρόλλο παίξατε.
    Τούς καταγγέλατε 'η τούς χειροκροτούσατε;
    Γιατί αν δεν με απατά η μνήμη μου δεν θυμάμε καμμία καταγγελία της ΔΑΚΕ για το μεγάλο φαγοπότι.
    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα είδατε οτι δεν υπάρχει σάλιο στην εταιρία;
    Ολα αυτά τα χρόνια που την κατασπάραξαν τα golden boys της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,εσείς σαν ΔΑΚΕ που ήσασταν; Μήπως γλυφόσασταν πίσω απο τον Θανάσουλα και την Μπίμπαση;
    Ούτε ενα ουτε δύο εκατομμύρια. ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ εκατομύρια κάνανε φτερά απο τα ταμεία της ΛΑΡΚο.
    Που να μείνει σάλιο;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω συνάδελφοι θα σας πω ότι και οι δύο παρατάξεις την έκαναν "καραμέλα".
    Την περίοδο θανάσουλα έφαγαν καλά και οι Πασοκοι από αυψήσεις και προαγωγές.
    Την περιοδο Σκρέκα που είχε μπεί "σόλο" η εταιρία μέσα άρχισαν και καλά να γκρινίαζουν και να βγάζουν ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδελφε ανώνυμε της 29.1.2010 ,
    είναι άσχημο πράγμα να ισοπεδόνοντε όλα.
    Σαφώς και η στρατηγική του ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ προς τους εργαζόμενους ( Γλύψτε το κοκαλάκι και αφήστε με ήσυχο να κατασπαράξω την ΛΑΡΚΟ ) έπιασε τόπο και άγγιξε σχεδόν όλους,είτε αυτοί είναι πράσινοι είτε κόκκινοι είτε μπλε είτε ανεξάρτητοι.
    Το ζητούμενο όμως είναι τι συμπεριφορά είχαν οι συνδικαλιστικές παρατάξεις. Απ΄αυτές τις συμπεριφορές καθορίστηκε σήμερα η κατάντια της εταιρίας. Και σάυτό το σημείο υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην ΔΑΚΕ η οποία με την δυναμική που διέθετε λόγω κυβερνητικής εξουσίας ,θα μπορούσε να αποτρέψει το τεράστιο εγκλημα που εγινε σε βάρος της ΛΑΡΚΟ και το οποίο πληρώνουμε σήμερα γεγονός που καταγράφεται με το οτι η εταιρία ειναι ενα βήμα πρίν την πτώχευση.
    Τουλάχιστον ειναι αδικο να ταυτίζεται η ΔΑΚΕ με την ΠΑΣΚΕ. Και αυτό γιατί η ΠΑΣΚΕ αντέδρασε και συνδικαλιστικά και πολιτικά οχι μόνο την περιόδο του ΣΚΡΕΚΑ αλλά πολλύ πιό μπροστά.Υπάρχει πληθώρα καταγγελιών και επίκαιρων ερωτήσεων προς την Βουλή ,τουλάχιστον απο το 2006 και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H PASKE ΕΠΙ ΝΔ ΦΩΝΑΖΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΓΑ! ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑΖΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΛΑΡΚΟ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ. Η ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνάδελφε ,υποστηρικτή της ΔΑΚΕ.
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκνευριζόμαστε.
    Αν πράγματι ειχε αντιδράσει η ΔΑΚΕ την περίοδο του μεγάλου φαγοποτιού,στείλε μας τις καταγγελίες που ειχε κάνει (στο email: paske.larco.mei@gmail.com)και να εισαι σίγουρος οτι θα τις αναδημοσιεύσουμε ΟΛΕΣ στην ιστοσελίδα μας.
    Θέλω μόνο να σου θυμίσω μόνο ,οτι μία απο τις ελάχιστες ανακοινώσεις που ειχαν κυκλοφορήσει απο την ΔΑΚΕ ηταν και εκέινη της Εύβοιας οπου ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗς ΛΑΡΚΟ που ειχε αποφασίσει η Κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.