Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΔΡΑΣ ΛΑΡΚΟ ( 17.12.2009)

 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ Α.Ε.

ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΗΦΙΣΙΑΣ 81-83    ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΡ. ΕΓΓΡ. 10687/2925/5-3-82


Μαρούσι, 17.12.2009


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι,
Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.                    
Η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται και δεν υπάρχει φρένο να την σταματήσει ή έστω να μειώσει τη πρόσκρουση.
Η Διοίκηση παραμένει απλός παρατηρητής  και ανίκανη να αντιδράσει παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις και επισημάνσεις του Σωματείου μας τόσο για τ΄ απλά, τα καθημερινά τα τετριμμένα,όσο και για τα σπουδαία, τα  μεγάλα τα σοβαρά!  





Κανένας προγραμματισμός, κανένα σχέδιο! Ούτε απλή διαχείριση δε γίνεται πλέον! 
Οι συνεχιζόμενες ζημιές του εργοστασίου μας ανησυχούν και μας προβληματίζουν. Ούτε η προγραμματισμένη (μειωμένη) παραγωγή δεν επιτυγχάνεται πια! Το μέλλον μας αβέβαιο!  Η εταιρία μας στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ!!! Το μόνο που έχει απομένει είναι οι συνδικαλιστές οι οποίοι εξακολουθούν -και θα εξακολουθούν- ν΄ αγωνιούν, να  φωνάζουν, ν΄ αγωνίζονται και να συγκρούονται προκειμένου να κρατήσουν την εταιρία «όρθια» και αλώβητη απ΄ τα «χτυπήματα», να ρίχνουν κι άλλο νερό στο κρασί τους εν όψει των διαπραγματεύσεων των Σ.Σ.Ε., να υπομένουν και ν΄ ανέχονται το θράσος και την πρόκληση των «άσχετων των βολεμένων αλεξιπτωτιστών» που αφού ήρθαν απ΄ το πουθενά, έφτιαξαν τους ωραίους παχυλούς μισθούς τους και στρογγυλοκάθισαν  στις «γραφειάρες» τους έχουν κι άποψη επί παντός επιστητού!            
Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την ΑΣΠΙΔΑ τελειωμένο. Οι εργαζόμενοι παραμένουν ανασφάλιστοι.
Ο χρόνος επιβίωσης της εταιρείας μειώνεται δραματικά και πλέον μιλάμε για ορίζοντα 2-3 μηνών ή και λιγότερο μετά τις τελευταίες δραματικές για την ΛΑΡΚΟ οικονομικές εξελίξεις.
Ενώ λοιπόν έχουμε  φτάσει ως εδώ και ενώ είμαστε πεπεισμένοι ότι αγγίξαμε τον πάτο, ως δια μαγείας  ανακαλύψαμε ότι δεν υπάρχει πάτος!
Καθημερινά νέα φαινόμενα διαφθοράς και ύποπτων σχέσεων έρχονται στην επιφάνεια.
Τελευταίο κρούσμα, το οποίο όμως αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι στο παζλ της αδιαφορίας, της διαφθοράς και της κακοδιαχείρισης, είναι το πρόσφατο ταξίδι του Δντή Πωλήσεων κου Ζωντανού στο Λουξεμβούργο.
Ο συγκεκριμένος Δντής (πρωτοπαλίκαρο όλων των Διοικήσεων)  χρησιμοποιεί επί μονίμου βάσεως ταξιδιωτικό γραφείο της δικής του επιλογής, εν προκειμένω ταξίδευσε Business class και πλήρωσε για ένα εισιτήριο, άκουσον-άκουσον, το ποσό των € 1040 τη στιγμή κατά την οποία το αντίστοιχο απλό (λαϊκό) εισιτήριο κοστίζει περίπου €300!!!!. Βέβαια διέμεινε και σε ξενοδοχείο αναλόγου επιπέδου με την «αρχοντιά του”.
Τοσυγκεκριμένο ξενοδοχείο “LE ROYAL  http://www.lhw.com/property.
aspx?id=103&mode=image” ανήκει στη φημισμένη παγκόσμια αλυσίδα ξενοδοχείων  “The Leading Hotels of the World”, όπου το λουξ δωμάτιο στο οποίο διέμεινε κόστισε στη ΛΑΡΚΟ €295 το βράδυ ήτοι για δύο ημέρες η εταιρεία χρεώθηκε το ποσό των €1630. Αναλογιστείτε ότι για ένα 10ήμερο ταξίδι (με όλα πληρωμένα) στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ τις μέρες των Χριστουγέννων η αξία δεν υπερβαίνει τα €1200.
Βέβαια είναι απορίας άξιο πως το αντίστοιχο εισιτήριο συνοδού του κου Ζωντανού κόστισε μόνο  €150!
Είναι πρόκληση, σκάνδαλο και ντροπή τη στιγμή που άνθρωποι της πρώτης γραμμής, άνθρωποι που καίγονται για € 700 και πεθαίνουν για να λειτουργεί αυτή η εταιρεία, μερικοί να εκμεταλλεύονται το κόπο τους και τον ιδρώτα τους για ευτελείς και ίδιους σκοπούς. Ίχνος σεβασμού προς αυτούς τους ανθρώπους, ίχνος αξιοπρέπειας ίχνος ντροπής !  
Όλα τα Σωματεία σύσσωμα είχαμε προειδοποιήσει για τον συγκεκριμένο Δ/ντή και έχουμε προβεί σε ανάλογες νομικές ενέργειες για τις λανθασμένες επιλογές του που έχουν αντίκτυπο στην εταιρεία μας.
Η απόφαση για απονομή ευθυνών και Δικαιοσύνης βαρύνει την Διοίκηση, τους Μετόχους αλλά και την νέα Κυβέρνηση πλέον.
     Συναδελφικά,
   Η Πρόεδρος                      
                           Ο Αντιπρόεδρος
  

                       ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΕΛ.                                      
    ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ ΝΙΚ.
  

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Νίκο τι άλλο θα περίμενες από τέτοια στέλεχη. Αυτοί ήρθαν μόνο για να πλουτίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.